24 نکته تغذیه ای برای سفر نوروزی در روز کرونا

[ad_1]

امسال به دلیل بیماری عروق کرونر، مهم است که برای حفظ سلامت خود و سایر افراد جامعه به سفر نروید، اما اگر با شرایط خاصی سفر می کنید، این نکات تغذیه ای را فراموش نکنید.

به گزارش ایسنا به گزارش دفتر اصلاحات تغذیه وزارت بهداشت، نکات کلیدی در آغاز سفر جراحی مغز و اعصاب عبارتند از:

_ سعی کنید یک غذای ساده را در خانه درست کنید و در سفرهای نوروزی یا رستوران هایی که پروتکل بهداشتی پیشگیری از کرونا در آنها کاملا رعایت می شود و از سلامت غذای آن ها مطمئن هستید همراه داشته باشید.

دستان خود را با آب و صابون بشویید و یا با الکل ضدعفونی کنید قبل از خوردن هر غذا.

بعد از خوردن غذاهای سنگین و چرب یا معده سنگین رانندگی نکنید، زیرا باعث خواب آلودگی شما می شود.

از خرید و مصرف زیاد شیر و پنیر تازه خودداری کنید. این مواد علاوه بر احتمال آلودگی میکروبی و شیمیایی می توانند باعث انتقال بیماری های خاصی مانند مالاریا نیز شوند.

غذای اضافی را پشت شیشه ماشین زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید.

– از چشمه ها و آب رودخانه و آب آشامیدنی عمومی در اماکن عمومی استفاده نکنید. آب بطری باقی مانده را پشت لیوان زیر نور خورشید قرار ندهید.

در طول سفر از آب بسته بندی با مجوز تولید و تاریخ تولید و انقضا استفاده کنید.

برای رانندگانی که می خواهند مسافت های طولانی را طی کنند، مصرف زیاد ماست و دوغ توصیه نمی شود.

در رستوران ها به دلیل نامشخص بودن شستشوی مناسب و احتمال ابتلا به عفونت انگلی و کرونا، بهتر است از مصرف سالاد و سبزیجات پرهیز شود.

برای جلوگیری از کم آبی و یبوست آب کافی بنوشید. البته بهتر است از آب بطری سالم استفاده کنید.

اگر آب آشامیدنی سالم ندارید، حداقل یک دقیقه آن را بجوشانید.

میوه را به عنوان میان وعده استفاده کنید و حتماً قبل از مصرف آن را خوب بشویید.

اگر کنسرو می خورید به تاریخ مصرف توجه کنید و قبل از مصرف سلامت آنها را بررسی کنید، در صورت مشاهده برجستگی و فرورفتگی از مصرف آن خودداری کنید. حتما قبل از مصرف 20 دقیقه آنها را بجوشانید.

– هنگام صرف غذا در رستوران به ماهیت رستوران، وضعیت پرسنل و وضعیت سلامت، رعایت پروتکل مربوط به محیط کرونا کارت سلامت کارکنان توجه کنید.

غذاهای خشک مانند کتلت و کاکائو یا تخم مرغ آب پز بهترین غذا در طول سفر هستند. غذایی که برای سفر تهیه می کنید نباید آبکی باشد. غذاهای آبزی مانند خورش ها سریعتر فاسد می شوند زیرا فضای مایع محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب ها و باکتری ها دارد.

ساندویچ را از قبل تهیه نکنید زیرا گوجه فرنگی، کاهو و ترشی مواد اصلی ساندویچ را مرطوب کرده و رشد میکروب ها را تسریع می کند.

نوشیدن آب یخ پیچیده شده در پارچه پلاستیکی یا فلزی می تواند بیماری زا باشد، به ویژه برای کودکان خردسال توصیه نمی شود.

از خوردن سالاد الویه، همبرگر، کباب خرد شده، پیاز در مکان های ناامن خودداری کنید.

آب زرشک، آب آلبالو و غیره. همچنین از خرید و مصرف نوشیدنی های محلی مانند لواشک، تنبور و آلوچه در صورت بسته بندی نبودن و فاقد کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت خودداری کنید.

سس ها، ادویه ها و غذاهای بدون عطر بیشتری را در رستوران سفارش دهید. گاهی اوقات رستوران ها می توانند سس ها و ادویه های زیادی را به غذاهای کهنه اضافه کنند که به دلیل فساد طعم مخدوش و نامطبوع را نشان نمی دهند.

در رستوران ها حتما با هر غذایی که می خواهید از ماست (کم چرب و پاستوریزه)، لیمو ترش یا آبلیمو استفاده کنید. با مصرف آن محیط دستگاه گوارش اسیدی می شود و در نتیجه از انتشار میکروارگانیسم ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می کند.

استفاده از دسر خامه ای در طول سفر توصیه نمی شود زیرا می توان آن را با شیر و خامه غیر پاستوریزه تهیه کرد و یا ممکن است به دلیل کهنه شدن فاسد شده باشد.

یخ را از مراکز امن تهیه کنید و از خوردن برف ذخیره شده در شرایط غیربهداشتی و روی زمین خودداری کنید.

برای پیشگیری از بیماری عروق کرونر قلب، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید.

انتهای پیام/

[ad_2]
https://www.isna.ir/

مطلب پیشنهادی

چاپ پرچم ساحلی میانه (1)

چاپ پرچم ساحلی بادبانی انواع پرچم ساحلی بادبانی     در هم اکنون حاضر، چاپ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *